Ενημερωτικές συναντήσεις του Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Ενημερωτικές συναντήσεις του Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
image

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με πολίτες που ενδιαφέρονται ενεργοποιηθούν, είτε σαν απλά μέλη, είτε σαν άμεσοι συνεργάτες και στελέχη, στην προσπάθεια για ένα πιο δίκαιο Κράτος και για λιγότερους και πιο δίκαιους φόρους, ξεκινά από την εβδομάδα αυτή ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.

Ο Σύλλογός ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ συμπληρώνει ένα διάστημα λειτουργίας 3 μηνών, αλλά ήδη έχει πετύχει να οργανωθεί σε σημαντικό βαθμό και έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και να κινείται για την επίτευξη των στόχων του

Όμως, είμαστε ακόμη στην αρχή. Για να προχωρήσουμε χρειαζόμαστε καινούργια στελέχη και τη συμμετοχή περισσότερων πολιτών. Στελέχη που θα μπορούν να διαθέτουν λίγο από το χρόνο τους και που θα αναλάβουν οργανικές θέσεις του Συλλόγου. Και που έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν σε μία καλοπροαίρετη, μη κομματική και πρωτοποριακή προσπάθεια που σα στόχο θα έχει την πραγματοποίηση αλλαγών στον τρόπο που λειτουργεί το Κράτος μας, αλλά και στον τρόπο που η κοινωνία μας αντιλαμβάνεται τα θέματα λειτουργίας του.

Δε χρειαζόμαστε εξειδικευμένα άτομα. Χρειαζόμαστε άτομα που έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης και που δεν αντέχουν την αδικία ή το να βλέπουν άπρακτοι την καταστροφή του Κράτους και της κοινωνίας μας.

Στο εξής, συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε διάφορα χρονικά διαστήματα. Προς το παρόν, για το επόμενο δεκαήμερο, έχουν προγραμματισθεί  4 συναντήσεις γνωριμίας, έτσι ώστε να μπορέσουν συμμετάσχουν σε μία απ’ αυτές όλοι όσοι ενδιαφέρονται, χωρίς η ημέρα και ο χρόνος της συνάντησης να αποτελούν εμπόδιο.

Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουμε είναι:

1) Παρασκευή 8 Ιουλίου, 6:30 μμ έως 8:30 μμ.
2) Σάββατο 9 Ιουλίου, 11:30 πμ έως 1:30 μμ.
3) Τρίτη 12 Ιουλίου, 6:30 μμ έως 8:30 μμ.
4) Τετάρτη 13 Ιουλίου, 6:30 μμ έως 8:30 μμ.


Στις συναντήσεις θα γίνει συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, προγραμματισμός των δράσεων, αλλά και αναφορά στις ανάγκες στελεχών που υπάρχουν και που θα πρέπει να καλυφθούν.  (Έως την Τετάρτη 6 Ιουλίου, θα δημοσιευθεί σχετικός πίνακας των θέσεων στελεχών που θα πρέπει να καλυφθούν).


Βεβαίως, κάποιος μπορεί να παρευρεθεί για μικρότερο χρονικό διάστημα, από το δίωρο που αναφέρεται παραπάνω.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Συλλόγου, στην οδό Μητροπόλεως 43 & Μνησικλέους 2 (είσοδος από την οδό Μνησικλέους 2, στον 6ο όροφο).
Δείτε τη διεύθυνση στο χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-3242032 ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail: .

Δείτε τους σκοπούς του Συλλόγου
Δείτε τις δράσεις του Συλλόγου



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας