Ανακοίνωση για την υπόθεση της σύμβασης Ελληνικού Δημοσίου - Siemens

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Ανακοίνωση για την υπόθεση της σύμβασης Ελληνικού Δημοσίου - Siemens
image

Με αφορμή την υπόθεση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens και την παραπομπή της υπόθεσης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, παρατηρήθηκε η προσπάθεια από μέλη της οργάνωσης με την επωνυμία "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" να διαφημίσουν αυτή την δικαστική επιτυχία ως αποτέλεσμα δικών τους ενεργειών, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει.
Με αφορμή τις δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας της οργάνωσης "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" αλλά και αναπαραγωγή αυτών στο διαδίκτυο, η διοίκηση του Σωματείου "Ενωση Φορολογουμένων Ελλάδος" (προηγούμενη ονομασία "Έλληνες Φορολογούμενοι") διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ΟΥΔΕΜΙΑ συνεργασία υπήρξε με την οργάνωση με την επωνυμία "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" και ότι την υπόθεση αυτή, στην αρχική της φάση επεξεργάστηκαν οι δικηγόροι Παναγιώτης Χασιώτης και Χρήστος Κλειώσης, ενώ κατά τη συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας την υποστήριξαν αφενός ο κύριος Παναγιώτης Χασιώτης και αφετέρου η κυρία Μαρία Σκιαδιώτη από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Κυριακόπουλου (Kyros Law). Παράλληλα ο δικηγόρος Γιαννης Κυριακόπουλος προσέθεσε στη προσπάθεια κρισιμες νομικες πληροφορίες για το καθεστώς του FCPA (Foreign Corrupt Practice Act) βάσει του οποιου εχουν κινηθει διαδικασιες σε βάρος της Siemens στις ΗΠΑ.
Παρακαλούμε κάθε αναφορά στο διαδίκτυο να αποκατασταθεί ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις από την διάδοση ανακριβών πληροφοριών.

 

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Δείτε σχετικό άρθρο:
Η πρώτη νίκη κατά της Siemens και της διαφθοράς στο ελληνικό πολιτικό σύστημα!

 



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

safety vest την 11 Ιουλίου 2016
avatar
many thanks for offer this info, it's a very useful article, thanks for sharing with us[url=http://www.chinareflective.com/]safety vest[/url]
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας