Έλληνες Φορολογούμενοι: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Έλληνες Φορολογούμενοι: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 4η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Έλληνες Φορολογούμενοι. Η Συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα της αποχωρούσας διοίκησης και έθεσε τις προτεραιότητες για το σχεδιασμό δράσης για το έτος 2015. Παράλληλα εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2015-2018. Από τις αρχαιρεσίες, ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά) οι: Φιλοθέη Βαρσαμή (δικηγόρος), Δημήτρης Γελαδάκης (στρατιωτικός ε.α.), Αριστοτέλης Κατράνης (δικηγόρος), Χρήστος Κλειώσης (δικηγόρος), Ιωάννης Κυριακόπουλος (δικηγόρος), Θρασύβουλος Μίαρης (οικονομολόγος – φοροτεχνικός), Σταύρος Τερζάκης (ηλεκτρολόγος μηχανικός), Παναγιώτης Χασιώτης (δικηγόρος) και Γεώργιος Χρηστοφορίδης (εκδότης εφ. “το Χωνί”).

Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Γεώργιος Καλικάkης (στρατιωτικός ε.α.), Μαρία Καψή (στέλεχος της ΕΕΤΤ), Θεόδωρος-Ορέστης Σκαπινάκης (δικηγόρος), Γιάννης Σιάτρας (οικονομολόγος).

Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, δικηγόρος Αθηνών κ. Χρήστος Κλειώσης  θα συγκαλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εντός των ημερών, για τη συγκρότησή του σε σώμα.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιάννης Σιάτρας θα συμμετέχει στο Σύλλογο από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Πρώτη ενέργεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα η οποία θα γίνει εντός των επόμενων ημερών, θα είναι η συνάντηση μελών του Δ.Σ. με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για την κατάθεση προτάσεων επί επίκαιρων φορολογικών θεμάτων. Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών 15 ημερών.Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text