Τρόικα: Όχι σε νέα καθυστέρηση για ΟΠΑΠ – ΔΕΠΑ

Αρχική | Δημόσια Διοίκηση | Δημόσιες Επιχειρήσεις | Τρόικα: Όχι σε νέα καθυστέρηση για ΟΠΑΠ – ΔΕΠΑ
image

Την έντονη αντίδραση της τρόικας προκάλεσε η πρόθεση του ΥΠΟΙΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να δοθεί παράταση περίπου δύο εβδομάδων στην κατάθεση των προσφορών για τους διαγωνισμούς των ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ, με αφορμή τις διοικητικές αλλαγές στο ΤΑΙΠΕΔ.

 

Η πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, κινητοποίησε άμεσα τους εκπροσώπους της τρόικας που απέστειλαν ουσιαστικά τελεσίγραφο στους λαμβάνοντες τις αποφάσεις, λέγοντας ότι δεν θα γίνει ανεκτή παράταση τόσων ημερών για ένα διαδικαστικό θέμα (σ.σ. την ακρόαση του κ. Σταυρίδη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη και την επικύρωση του διορισμού του στο ΤΑΙΠΕΔ).

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τόσο το ΤΑΙΠΕΔ, όσο και οι υποψήφιοι επενδυτές στους δύο διαγωνισμούς ουδέποτε έλαβαν επίσημη ενημέρωση για παράταση, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αναζητούν πληροφόρηση από αρμόδια χείλη, χωρίς όμως να τη λαμβάνουν αρμοδίως.

 

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, φαίνεται να αλλάζει για δεύτερη φορά η προθεσμία για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για τους δύο διαγωνισμού. Σύμφωνα με τη νέα πληροφόρηση και εκτός νέου «απρόοπτου», η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές του ΟΠΑΠ ορίζεται πλέον η 17 Απριλίου (αντί για τις 22 Απριλίου όπως είχε τροποποιηθεί – η αρχική προέβλεπε στις 5 Απριλίου) και για την ΔΕΠΑ διατηρείται στις 29 Απριλίου.


 

Πηγή: capital.gr

 


 

6

 

 


 




Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας