Στουρνάρας: Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο

Αρχική | Δημόσια Διοίκηση | Κεντρική Κυβέρνηση | Στουρνάρας: Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο
image

Τα σενάρια περί απολύσεων στο Δημόσιο επιδιώκει να «κλείσει» ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, δηλώνοντας μετά τη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Μεταρρύθμισης πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας προφανώς να κλείσει τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Στην ίδια λογική κινήθηκε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Α. Μανιτάκης, ο οποίος επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου εγκρίθηκαν οι εκθέσεις αξιολόγησης έξι υπουργείων, που προβλέπουν αλλαγές στις δομές και τη λειτουργία τους, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων.

Σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, εγκρίθηκαν οι αλλαγές στα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Τουρισμού και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, καθώς και στην πρώην Γενική Γραμματεία Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιτάκη, τώρα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της υλοποίησης όλων αυτών που προβλέπονται, με σαφή περιγραφή των θέσεων και των αρμοδιοτήτων, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα μέσα στον επόμενο μήνα.

 

 

 


 

6




Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Bishnu την 03 Σεπτεμβρίου 2014
avatar
I cannot tell a lie, that really heldpe.
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας