Πρόσκληση σε εκδήλωση για το σχεδιασμό δράσεων του Συλλόγου κατά το 2013 - Κοπή βασιλόπιτας

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Πρόσκληση σε εκδήλωση για το σχεδιασμό δράσεων του Συλλόγου κατά το 2013 - Κοπή βασιλόπιτας
image

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας,

Μέσα στο 2013, ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι, θα συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής και δράσης.
Με δεδομένο ότι για πρώτη φορά αναπτύσσεται “κίνημα φορολογουμένων” στη χώρα μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Σύλλογός μας πέτυχε ένα καλό ξεκίνημα. Όμως, δεν αρκεί μόνον αυτό.
Στην παρούσα φάση της πορείας του Κράτους και της κοινωνίας μας, ο Σύλλογος πρέπει να προχωρήσει πιο γρήγορα και να πετύχει πολύ περισσότερα.
Για το σκοπό αυτό, το επόμενο διάστημα θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην οργανωτική και την περιφερειακή ανάπτυξη. Θα δημιουργήσουμε έναν καλά δομημένο οργανισμό ο οποίος θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκινάμε από τώρα. Από τις αρχές του νέου έτους. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη και εμείς, οι ανήσυχοι πολίτες που δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την καταθλιπτική πορεία του Κράτους μας, θα πρέπει να απαντήσουμε.

Τις ημέρες των εορτών, προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τις κυριότερες ανάγκες οργάνωσης και στελέχωσης του Συλλόγου. Τα “τμήματα” και τις θέσεις που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του -για τη λειτουργία του, όπως τη θέλουμε και όπως πρέπει να είναι- παρουσιάζουμε παρακάτω. (Δείτε την προτεινόμενη διοικητική οργάνωση)
Κάποιοι θα πείτε ότι το “οργανόγραμμα” αυτό είναι πολύ φιλόδοξο. Δε ξέρουμε εάν είναι φιλόδοξο. Ξέρουμε μόνο ότι η κοινωνία έχει ανάγκη ένα ισχυρό και δραστήριο κίνημα φορολογουμένων. Και ότι εάν δεν υπάρξει, θα παραμένουμε ανίσχυροι, χωρίς φωνή, έρμαια των διαθέσεων και των παρανομιών της Δημόσιας Διοίκησης και του πολιτικού συστήματος.

Τα παρακάτω τμήματα και θέσεις, θα πρέπει να στελεχωθούν. Από εσάς. Τα “ανήσυχα” μέλη της κοινωνίας. Που θέλετε να προσφέρετε στον τόπο, στα παιδιά σας και τους εαυτούς σας, ένα καλύτερο μέλλον.
Η εθελοντική προσφορά ενός μικρού τμήματος από το χρόνο σας και των προσωπικών και επαγγελματικών σας προσόντων, δε θα βοηθήσει απλά ένα υγιές κίνημα να εξαπλωθεί και να δημιουργήσει έναν φορέα κοινωνικού ελέγχου της δημόσιας διοίκησης. Θα σας δώσει κιόλας! Πέραν από τη χαρά της προσφοράς και της δημιουργίας, θα σας δώσει εμπειρίες, νέες γνώσεις και θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε νέα προσόντα.

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, στις 6:30 το απόγευμα, σας καλούμε σε ανοικτή εκδήλωση, της οποίας το κύριο θέμα θα είναι ο προγραμματισμός των δράσεων του Συλλόγου για το έτος 2013, της πανελλαδικής του επέκτασης, της οργάνωσής του και της στελέχωσης των τμημάτων του.

Παράλληλα, επειδή σ’ αυτή την πρώτη συνάντησή μας για το έτος 2013, θέλουμε να δώσουμε μία “πανηγυρική” μορφή, θα κόψουμε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου και θα ευχηθούμε για το νέο έτος.

Ελάτε να συζητήσουμε. Ελάτε να προβληματιστούμε μαζί και να σχεδιάσουμε δράσεις και λύσεις. Ελάτε να γνωριστούμε μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε ευχές και να δέσουμε τις φιλικές μας σχέσεις.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, στη διεύθυνση Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43 (είσοδος από την οδό Μνησικλέους, 6ος όροφος). (Δείτε τη διεύθυνση στο χάρτη: http://goo.gl/maps/992ck )
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ή στο
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και σε μη μέλη του Συλλόγου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε τη σελίδα με την προτεινόμενη διοικητική οργάνωση του Συλλόγου



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας