(Δελτίο Τύπου) - Κάθε σκέψη για αύξηση του “τέλους” επιτηδεύματος είναι απαράδεκτη!

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Δελτία Τύπου | (Δελτίο Τύπου) - Κάθε σκέψη για αύξηση του “τέλους” επιτηδεύματος είναι απαράδεκτη!
image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από νέες “διαρροές” προκύπτει ότι ο Υπουργός των Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο να καλύψει τυχόν απώλειες εσόδων που θα προκύψουν από την αύξηση των πολυτεκνικών επιδομάτων (πράξη σωστή, δίκαιη και απαραίτητη), μέσα από την αύξηση του ύψους του “τέλους” επιτηδεύματος. Αυτό και μόνο σα σκέψη, είναι απαράδεκτο.

Υπενθυμίζουμε στον Υπουργό των Οικονομικών ότι, η συνταγματικότητα του “τέλους” επιτηδεύματος δεν έχει ακόμη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας (έχουμε πολλές φορές καταγγείλει την απαράδεκτη καθυστέρηση της έκδοσης της σχετικής απόφασης του ΣτΕ).
Τον καλούμε να κοιτάξει γύρω του. Θα διαπιστώσει ότι οι επαγγελματίες, τα υποζύγια στο έργο της λειτουργίας ενός υπερτροφικού και σπάταλου Κράτους, δεν αντέχουν ακόμη μία αφαίμαξη. Απλά δεν αντέχουν.
Προτείνουμε στον Υπουργό, αντί να πυροβολεί την αγελάδα που του δίνει γάλα, να ασχοληθεί -επιτέλους- με τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και τον εξορθολογισμό του μεγέθους και της λειτουργίας του Κράτους.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

kapar την 15 Δεκεμβρίου 2012
avatar
Παίζουν τα νεύρα μου όταν οι πάντες ταυτίζουν τους επιχειρηματίες με τη φοροδιαφυγή, ειδικά οι "καλοπροαίρετοι" δημοσιογράφοι.
Πάρτε το χαμπάρι, οι επιχειρηματίες είναι οι πρώτοι που θέλουν να παταχθεί η φοροδιαφυγή. Αυτοί που δεν το θέλουν είναι απλά τα λαμόγια που χαλούν τη πιάτσα!
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας