Ζωή Κατσιάνη - Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Αρχική | Ειδήσεις | Ζωή Κατσιάνη - Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1954.
Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1976 .
Εργάστηκα στο Τμήμα  Πληροφορικής του Υπουργείου Υγείας για 19 χρόνια. Αποφάσισα να παραιτηθώ διότι σαν Τμηματάρχης με το πρόσχημα των Κοινοτικών Απορροφήσεων θα  έπρεπε να υπογράφω φωτογραφικούς ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ  για τα Νοσοκομεία (θέματα Μηχανοργάνωσης).
Η  θητεία  μου στην Δημόσια Διοίκηση με  έκανε να ενταχθώ στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου  Ελλάδας στο τμήμα  της επικοινωνίας. (Εκεί έμαθα για τον Σύλλογο των  Ελλήνων Φορολογούμενων).
Είμαι φυσιολάτρης  πριν  προκύψει η λέξης  ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, γι αυτό αντιμετώπισα  με πείσμα ένα περιβαντολογικό  έγκλημα στην Πεντέλη με επιτυχία. Διοργάνωσα  ομάδα ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ  ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ οι οποίοι μελετούν και την δημιουργία Τοπικού Συλλόγου στην Κηφισιά με σκοπό εκτός από την Περιβαντολογική Προστασία της  Πόλης μας  την προώθηση της  ισοπολιτείας  και της ισονομίας .
Είμαι καλή γνώστης Αγγλικών  και Γαλλικών.
Παντρεμένη εδώ και 35 χρόνια με τον Γιάννη Κατσιάνη έχουμε αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Στήριξα με αφοσίωση την οικογένεια  σχεδόν  μόνη,  μια  που επιλέξαμε να κάνει  καριέρα διεθνή σε εργοστάσια παραγωγής τζην. Τώρα  θεωρώ  ότι ήρθε η  ώρα να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο  που τόσο βάναυσα χτυπιέται
.
Βασικά χαρακτηριστικά μου είναι να αγωνίζομαι και να  ΝΙΚΩ!!!

Πιστεύω στην ομαδική δουλειά ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ και προτιθεμαι να αγωνιστώ για την επίτευξη των στόχων και των σκοπών του.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας