Συμμετοχή του Συλλόγου σε διεθνές συνέδριο για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας στην Ε.Ε.

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Συμμετοχή του Συλλόγου σε διεθνές συνέδριο για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας στην Ε.Ε.
image

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που οργανώνει ο Σύλλογος Φορολογούμενων του Ηνωμένου Βασιλείου (TaxPayers’ Alliance), την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, με θέμα “How to reduce EU Bureaucracy” (Πώς θα μειωθεί η γραφειοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα εξετάσει: α) το μέγεθος της γραφειοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, β) τις δράσεις κάθε χώρας προς την κατεύθυνση του περιορισμού της και γ) τη νέα εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση του κόστους που αυτή προκαλεί.

Ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρό του, κ. Γιάννη Σιάτρα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εισήγηση σχετικά με τις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και τις δράσεις των τελευταίων ετών προς την κατεύθυνση αυτή.

Δείτε το κείμενο της εισήγησης του κ. Σιάτρα, με θέμα: “Greek Government's efforts to reduce administration and bureaucracy costs in recent years”.

Με την ευκαιρία της μετάβασής του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σιάτρας θα έχει συναντήσεις με Ευρωπαίους Ευρωβουλευτές με στόχο την ενημέρωσή τους για τη δράση του Συλλόγου, αλλά και θεμάτων φορολογίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, θα έχει συνάντηση με στελέχη της Επιτροπείας Ανταγωνισμού, προς τα οποία θα παραδώσει υπόμνημα με διαμαρτυρίες και καταγγελίες του Συλλόγου αναφορικά με διάφορα φορολογικά μέτρα, αλλά και αναχρονιστικές πρακτικές που επιβαρύνουν τους φορολογούμενους και παρεμποδίζουν τον ανταγωνισμό.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας