18.450 ευρώ, από τα χρήματά σας για να μάθουν Facebook και Twitter! Το χωράει ο νους σας;

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | 18.450 ευρώ, από τα χρήματά σας για να μάθουν Facebook και Twitter! Το χωράει ο νους σας;
image

Η είδηση ήταν ότι ο τέως Υπουργός των Οικονομικών και νυν Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διέθεσε (από τα δικά μας λεφτά) το ποσό των 18.450 ευρώ, για να γράψουν κάποιοι άλλοι κείμενα του Υπουργείου του στο Twitter και για να μάθει στους υπαλλήλους του Υπουργείου του να χρησιμοποιούν το Facebook!

(Διαβάστε την είδηση).

Το εντυπωσιακό είναι ότι, ο Υπουργός του Μνημονίου και της πτωχευμένης Ελλάδας, πλήρωσε αυτό το απίστευτο ποσό (χωρίς διαγωνισμό βεβαίως), για να μάθουν οι υπάλληλοί του, κάτι που ακόμη και τα 13χρονα παιδιά μαθαίνουν από μόνα τους.

(Δείτε την απόφαση έγκρισης της δαπάνης)

Το εξοργιστικό είναι ότι, ο Υπουργός θύμωσε κιόλας με την κριτική που του έγινε. Και εξέδωσε ένα απαράδεκτο δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρει άλλα αντ’ άλλων, ενώ στο τέλος πετάει και το “κερασάκι” της υπονόμευσης: “Είναι προφανές ότι αυτή η απόφαση του Υπουργείου, να προχωρήσει με μικρότερο προϋπολογισμό επικοινωνίας, που ελαχιστοποιεί τα κονδύλια κρατικής διαφήμισης, αφού βασίζεται κατά κύριο λόγω στο διαδίκτυο, αλλά και στην αξιοποίηση ίδιων πόρων, όπως και η αυτονόμηση της διαδικτυακής παρουσίας του Υπουργείου κάποιους ενόχλησε.”

(Δείτε την απάντηση του Υπουργού στην κριτική που του ασκήθηκε)

Ναι κύριε Υπουργέ. Ενόχλησε η ενέργειά σας. Ενόχλησε τη νοημοσύνη των πολιτών. Βέβαια, οι λόγοι σας και οι πράξεις σας, έχουν εδώ και μερικά χρόνια αποδείξει ότι δε σέβεστε ούτε τους πολίτες, αλλά ούτε και τη νοημοσύνη τους.

Σε αντίδραση και σε αντίσταση όλων αυτών, αποφασίσαμε να στείλουμε στον κ. Παπακωνσταντίνου επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία τον καλούμε να επανεξετάσει τη σκοπιμότητα της απαράδεκτης αυτής δαπάνης και, είτε να την καταργήσει, είτε να την περιορίσει.

Αύριο, θα κοινοποιήσουμε την επιστολή αυτή στον κ. Ρακιντζή, Γενικό Επιθεωρητή της Δημόσιας Διοίκησης.

(Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας).

18.450 ευρώ, από τη δική μας τσέπη, για να μάθουν κάποιοι να χρησιμοποιούν το Facebook και το Twitter! Το χωράει ο νους σας;



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

argyris την 15 Μαρτίου 2012
avatar
Ο νους μου το χωράει, ίσως προκαλεί με το ποσό, αλλά επί της ουσίας προκαλεί και η δική σας συμπεριφορά που χωρίς να κοινωνείται κάτι νέο -είναι ή όχι απαραίτητη αυτή η γνώση?, είναι ή όχι χρήσιμο το page στο facebook και πως μπορείς να προωθήσεις το έργο σου και πόσο κοστίζει?- αποδέχεστε την μίμιση ως πορεία ζωής Ντροπή σας
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
-3
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας