Σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου
image

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 28ης Φεβρουαρίου 2012 (13η Συνεδρίαση), αποφάσισε τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου. Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, στις 11:00 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Έβδομος” που βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας 4 (στοά Καλλιγά - Σύνταγμα). Σε περίπτωση μη ύπαρξης της προβλεπόμενης από το Καταστατικό απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, στις 11:00 πμ της Κυριακής 1 Απριλίου 2012, οπότε και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκόμενων μελών. (Δείτε τη σημείωση στο τέλος του κειμένου)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης θα είναι:

1) Ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις στο Σύλλογο.
2) Έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης για το έτος 2011.
3) Απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική περίοδο 3/4/2011 έως και 31/12/2011.
4) Οικονομική έκθεση για το έτος 2011.
5) Τροποποίηση Καταστατικού του Συλλόγου.
6) Έγκριση Κανονισμού Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών του Συλλόγου.
7) Υιοθέτηση χάρτας "Δικαιωμάτων του Φορολογούμενου"
8) Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Συλλόγου.
9) Απόφαση για το ύψος της συνδρομής μελών για τους επόμενους 12 μήνες.
10) Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.
11) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη Συνέλευση, στα πλαίσια του 10ου θέματος, θα γίνει συζήτηση για τα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα δράσεων και τις περαιτέρω δράσεις του Συλλόγου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Μέλος μπορεί να εγγραφεί στο Σύλλογο και να καταβάλει την ετήσια συνδρομή του, μέχρι πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Οι εκλογές θα γίνουν για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Σύμφωνα με δέσμευση των σημερινών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, μετά τη συζήτηση και την ψηφοφορία επί του 10ου θέματος της ημερήσιας διάταξης θα υπάρξει παραίτηση του συνόλου των μελών, έτσι ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν για το σύνολο των τακτικών (7) και των αναπληρωματικών (3) θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να το κάνουν το αργότερο έως τρεις (3) μέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Τα μέλη που δε μπορούν να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, μπορούν να ψηφίσουν με την αποστολή συστημένης επιστολής, η οποία θα απευθύνεται προς το Διοικητικό Συμβούλιο και η οποία θα παραληφθεί έως και την προηγούμενη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.


Επί των θεμάτων αυτών, θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις εντός των επομένων ημερών.

Σημείωση: Η εμπειρία από συνελεύσεις συλλόγων που τα μέλη τους έχουν πανελλαδική διασπορά λέει ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιτυγχάνεται απαρτία κατά ημέρα που έχει ορισθεί η Συνέλευση και για το λόγο αυτό, η Συνέλευση αναβάλλεται για μία βδομάδα αργότερα.
Εκτιμούμε ότι το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση. Για το λόγο αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου δε θα επιτευχθεί απαρτία και συνεπώς, η Συνέλευση θα μετατεθεί για την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στις 11:00 πμ, στον ίδιο χώρο.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας