Το iPhone 4S (Black) του κ. Γερουλάνου: Επεστράφη, δίχως να ανοιχθεί. Επειδή ήταν ακριβό...

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Ανακοινώσεις Συλλόγου | Το iPhone 4S (Black) του κ. Γερουλάνου: Επεστράφη, δίχως να ανοιχθεί. Επειδή ήταν ακριβό...
image

Επί του ζητήματος του ζητήματος της συσκευής κινητού τηλεφώνου τύπου iPhone 4S, που είχε προμηθευτεί ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, και το οποίο είχαμε επισημάνει σε άρθρο μας της 20ης Δεκεμβρίου 2012, υπήρξε εξέλιξη!
Το Υπουργείο μας απήντησε μέσα σε λίγες μέρες (και ευχαριστούμε γι’ αυτό), πλην όμως, από λάθος δικό μας (και ζητούμε συγνώμη γι’ αυτό) δε δημοσιεύσαμε την απάντηση που λάβαμε, ως οφείλαμε. Τη δημοσιεύουμε σήμερα (δείτε την απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου).

Βέβαια, πολλοί θα πουν ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για τον κ. Γερουλάνο, εάν δε δημοσιεύαμε καθόλου την απάντηση των υπηρεσιών του Υπουργείου του. Επειδή, σύμφωνα με όσα μας γράφει ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου, το μαύρο κινητό τηλέφωνο iPhone 4S που αγόρασε με τα δικά μας χρήματα ο κ. Υπουργός στις 8 Δεκεμβρίου, το κρατούσε ...κλειστό, στο κουτί του, έως τις 14 Δεκεμβρίου, έως ότου τελικά αποφάσισε να μην το ανοίξει, να μην το χρησιμοποιήσει και να το επιστρέψει, αφού η τιμή ήταν λιγάκι ...αλμυρή!
Να το πιστέψουμε! Γιατί να μη το πιστέψουμε άλλωστε; Όπως άλλωστε πιστεύουμε ότι το μαύρο τηλέφωνο του κ. Υπουργού επιστράφηκε με την υπηρεσία “Πόρτα - Πόρτα” των ΕΛ.ΤΑ., στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή μία βδομάδα αφ’ ότου ο κ. Γερουλάνος αποφάσισε να μην ανοίξει το κουτί του και ...όλως συμπτωματικά, δύο μέρες αφ’ ότου η υπόθεση έγινε ζήτημα σε διάφορα blogs του ίντερνετ και μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής διαμαρτυρίας που στείλαμε προς αυτόν.

Εμείς, όλα τα πιστεύουμε! Εδώ πιστέψαμε ότι κάποιος Πρωθυπουργός θα επανίδρυε το Κράτος. Πιστέψαμε και κάποιον άλλον που έλεγε ότι, “λεφτά υπάρχουν”. Ακόμη, πιστέψαμε και τον κ. Γερουλάνο ότι προχθές, όταν η χώρα μας διασύρθηκε από την κλοπή στο Μουσείο της Ολυμπίας, ήθελε όντως να παραιτηθεί...



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Efimeridakias την 05 Μαρτίου 2012
avatar
Αφου ανεχομαστε κατι τετοιους τυπους που μας κοροιδευουν καταμουτρα, και κανουν παιχνιδι με τα λεφτα μας για να βολευουν την μαμα τους στο ΔΣ του Μουσειου μπενακη.
Ευτυχως οι μερες τους τελειωνουν συντομα....
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας