Σύγκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 (ενημερωμένο)

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Πρακτικά Δ.Σ. | Σύγκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 (ενημερωμένο)
image

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η 11η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, θα προσδιορισθεί η μέρα για την σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, κατά την οποία θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για την πλήρωση των κενών θέσεων που σήμερα υπάρχουν.

Από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιάννη Σιάτρα, έχει υποβληθεί η πρόταση για την παραίτηση του συνόλου του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου και την ανάδειξη νέας διοίκησης (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και μέλη του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου), η οποία να αναλάβει την ηγεσία και τη λειτουργία του Συλλόγου, καθώς αυτός εισέρχεται στη δεύτερη φάση της λειτουργίας του. (Δείτε σχετικό άρθρο επί του θέματος αυτού)

Ως πιο πιθανή ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και συνεπώς και των εκλογών του Συλλόγου είναι η Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και εάν δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το Καταστατικό απαρτία, η Συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 (συμπτωματικά, την Κυριακή 18 Μαρτίου συμπληρώνεται και ακριβώς ένας χρόνος από την εγγραφή του Συλλόγου στα βιβλία του Πρωτοδικείου Αθηνών, δηλαδή από την επίσημη δημιουργία του!)

Επί του ζητήματος αυτού θα υπάρξει νεότερη επεξηγηματική ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 31/1/2012, έχουν ως εξής:

1) Προσδιορισμός της ημέρας σύγκλησης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου

2)
Προσδιορισμός της ημερήσιας διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

3)
Πρόταση για παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα ισχύσει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

4)
Υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά των ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών φυσικών προσώπων του Δημοσίου και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

5)
Υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά των: α) Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, τέως υπουργού Οικονομικών και β) Ευάγγελου Βενιζέλου, νυν Υπουργού Οικονομικών, για αδικήματά τους που ενδεχόμενα προκύπτουν από την παράλειψη να αναλάβουν δράση και να πραγματοποιήσουν ενέργειες για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου με το Γερμανικό δημόσιο.

6)
Ανάληψη δράσης για το ζήτημα των λανθασμένων στοιχείων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που κατέληξαν να επιβαρύνουν τους πολίτες με αυξημένα δημοτικά τέλη κλπ.

7) Έγκριση των θέσεων του Συλλόγου επί των ερωτημάτων που έθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών προς την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής της 24/1/2012 - Αποστολή των θέσεων στα μέλη της Επιτροπής.


8) Έναρξη διαβούλευσης και προτάσεων για την τροποποίηση του Καταστατικού. Περίοδος διαβούλευσης και προτάσεων έως την 9η Μαρτίου 2012

9) Ενέργειες του Συλλόγου μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για το τέλος επιτηδεύματος. Εξέταση περιπτώσεων θετικής ή αρνητικής απόφασης.


10) Ενέργειες του Συλλόγου μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για το ειδικό τέλος ακινήτων. Εξέταση περιπτώσεων θετικής ή αρνητικής απόφασης.

11 έως 19) Μία σειρά διαδικαστικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Συλλόγου και την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης.

20) Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της ημερήσιας διάταξης: 28/1/2012

 

Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να προτείνει θέματα για συζήτηση, παρακαλούμε να μας στείλει σχετικό αίτημα, συνοδευόμενο και από τη σχετική εισήγηση, έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 2:00 μμ.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (2 σχολιάστηκε):

Γιάννης Σιάτρας την 29 Ιανουαρίου 2012
avatar
Κύριε Τζάιδα, αυτοί οι δύο όμως έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του λαού, με το πρόσχημα των "έκτακτων δημοσιονομικών συνθηκών". Εγώ ξέρω ότι, αν χρωστάω λεφτά κάπου και δεν έχω να τα πληρώσω, ψάχνω να δω ποιός μου οφείλει και τα αναζητώ. Δε σκοτώνω το λαό μου!

Δεύτερον, τα αδικήματα των άλλων ωραίων υπουργών μας, έχουν παραγραφεί. Βλέπετε, έχουμε ωραίους νόμους.

Τρίτο, εάν ψάξετε στο μενού "Οι Δράσεις μας", θα δείτε ότι ήδη από τις 16 Νοεμβρίου έχουμε υποβάλει σχετικό ερώτημα στον κ. Βενιζέλο. Καθώς πέρασε το δίμηνο και δε μας απήντησε, τεκμαίρεται ότι μας απήντησε αρνητικά και συνεπώς ο δρόμος είναι ανοικτός.
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
2
Γεώργιος Τζάϊδας την 28 Ιανουαρίου 2012
avatar
το θέμα του κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων πάει πολύ μακρυά και δεν ενέχονται μόνο τα δύο κατανομαζόμενα πρόσωπα δηλ, ο Π"κωνσταντίνου και ο Βενιζέλος. Κανονικά θα έπρεπε να ζητηθούν ευθύνες από όλες τις πολιτικές ηγεσίες που κυβέρνησαν τούτο τον τόπο, πράμγα μάλλον ουτοπιστικό
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 2 | προβολή: 1 - 2

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας