Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου: Συνάντηση με μέλη και φίλους του Συλλόγου, στην Αθήνα.

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου: Συνάντηση με μέλη και φίλους του Συλλόγου, στην Αθήνα.
image

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου, για το μήνα Δεκέμβριο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 6:00 μμ έως τις 9:00 μμ, στα γραφεία του, στην οδό Μνησικλέους 2, στην Αθήνα.

Η συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων που έχει θεσμοθετήσει ο Σύλλογος, οι οποίες πραγματοποιούνται δύο φορές κάθε μήνα. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (6:00 μμ - 8:00 μμ), στην αίθουσα Ερατώ του ξενοδοχείου Hilton και θα πρόκειται για μία εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η ειδική μελέτη - ανάλυση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος με θέμα: “Πού πήγαν τα λεφτά - Γιατί χρεοκόπησε η Ελλάδα;” η οποία βασίστηκε στην ανάλυση των Προϋπολογισμών του Κράτους της περιόδου 1960 - 2011.

Η συνάντηση της Τετάρτης 7ης Δεκεμβρίου, θα είναι μία ανεπίσημη συνάντηση, για καφέ και συζήτηση. Συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχουμε αναπτύξει, αλλά και για τις δράσεις που θα αναπτύξουμε κατά το α΄εξάμηνο του 2012.

Θα συζητήσουμε τα συμπεράσματα από την όλη κινητοποίηση του Συλλόγου για το ζήτημα του τέλους ακινήτων της ΔΕΗ, την εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τις εκτιμήσεις για το τί θα συμβεί στη συνέχεια.

Θα ανταλλαγούν απόψεις με τους παρευρισκόμενους και θα συζητηθούν προτάσεις τους για ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Σύλλογος.

Όπως συμβαίνει πάντα, δε χρειάζεστε να είστε μέλη για να παρευρεθείτε. Ούτε καν να νοιώσετε την υποχρέωση ότι θα πρέπει να εγγραφείτε. Μέλη μας θα γίνετε μόνον όταν και εφ’ όσον σας πείσουμε και μόνον όταν βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος παράγει έργο στο οποίο νοιώθετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε.

Στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ. Κάποιος μπορεί να έλθει ότι ώρα επιθυμεί και να μείνει για όσο διάστημα μπορεί ή επιθυμεί.

Τηλέφωνο για πληροφορίες:
Διεύθυνση: Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43, 105 56, Πλάκα, Αθήνα (6ος όροφος) (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη)



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας