Σάββατο 19 Νοεμβρίου: Συνάντηση με μέλη και φίλους του Συλλόγου, στην Αθήνα.

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Σάββατο 19 Νοεμβρίου: Συνάντηση με μέλη και φίλους του Συλλόγου, στην Αθήνα.
image

Τη δεύτερη, για το μήνα Νοέμβριο, συνάντηση γνωριμίας οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011, από τις 11:00 πμ έως τις 2:00 μμ, στα γραφεία του, στην οδό Μνησικλέους 2, στην Αθήνα. (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη).

Η συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων που έχει θεσμοθετήσει ο Σύλλογος, οι οποίες πραγματοποιούνται δύο φορές κάθε μήνα (η επόμενη συνάντηση στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2011, από τις 6:00 μμ έως τις 9:00 μμ).

Όπως συμβαίνει σε κάθε συνάντηση αυτού του είδους, πρόκειται για μία ανεπίσημη συνάντηση, για καφέ και συζήτηση. Συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχουμε αναπτύξει, αλλά και για άλλα ζητήματα του Συλλόγου (πέρα από το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων της ΔΕΗ, θα συζητήσουμε και το ζήτημα της απαίτησης για επιστροφή χρημάτων από τους Δήμους, λόγω των λαθών που επί χρόνια γίνονταν στις τιμές ζώνης).

Παράλληλα, θα ανταλλαγούν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, για το ποιές θα πρέπει να είναι οι επόμενες δράσεις και ποιά θα πρέπει να είναι τα επόμενα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Σύλλογος.

Δε χρειάζεστε να είστε μέλη για να παρευρεθείτε. Ούτε καν να νοιώσετε την υποχρέωση ότι θα πρέπει να εγγραφείτε. Μέλη μας θα γίνετε μόνον όταν και εφ’ όσον σας πείσουμε και μόνον όταν βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος παράγει έργο στο οποίο νοιώθετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε.

Στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία από τις 11:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι. Κάποιος μπορεί να έλθει ότι ώρα επιθυμεί και να μείνει για όσο διάστημα μπορεί ή επιθυμεί.

Τηλέφωνο για πληροφορίες:
Διεύθυνση: Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43, 105 56, Πλάκα, Αθήνα (6ος όροφος) (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη)



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας