Θέματα Ημερήσιας Διάταξης της 8ης συνεδρίασης του Δ.Σ. (8-11-2011)

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Πρακτικά Δ.Σ. | Θέματα Ημερήσιας Διάταξης της 8ης συνεδρίασης του Δ.Σ. (8-11-2011)
image

Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου
8η Συνεδρίαση
Ημέρα συνεδρίασης: Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011
Ώρα: 6:45 μμ


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011, στις 6:45 μμ, θα πραγματοποιηθεί η 8η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43, 6ος όροφος, Αθήνα).

Η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, δηλαδή δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνον τα μέλη του ΔΣ.


Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


1) Ενημέρωση του Σώματος για το ζήτημα της προσφυγής για το τέλος επιτηδεύματος και τη συζήτησή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

2) Ενημέρωση του Σώματος για τις εξελίξεις επί της προσφυγής κατά του ειδικού τέλους ακινήτων και της δράσης που ανέπτυξε ο Σύλλογος επί του ζητήματος αυτού.

3) Έγκριση του Σώματος για προσφυγή (αίτηση ακύρωσης) κατά της παραγράφου 7 του άρθρου 9, του Ν. 2238/1994 (Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος), όπως αυτή τροποιήθηκε με βάση την παράγραφο 2, του άρθρου 38, του Ν. 4024/2011 (δείτε τη σελίδα 26 στο link)

4) Σύσταση “ομάδας στρατηγικής” του Συλλόγου. Ένταξη της ομάδας στο Οργανόγραμμα του Συλλόγου και σύνταξη κανονισμού λειτουργίας.

5) Συζήτηση επί του Κανονισμού Λειτουργίας Παραρτημάτων. Απόφαση για ηλεκτρονική ψηφοφορία, το αργότερο έως τις 16 Νοεμβρίου 2011.

6) Προετοιμασία για ανάληψη δράσης από το Σύλλογο πάνω στο ζήτημα της αύξησης των αντικειμενικών τιμών ακινήτων.

7) Ενημέρωση του Σώματος για την οριστική στελέχωση της Επιστημονικής Επιτροπής Νομικών Θεμάτων του Συλλόγου και την έναρξη της λειτουργίας της.

8) Ενημέρωση του Σώματος για τις προετοιμασίες για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης στις 26 Νοεμβρίου και της Αθήνας στις 17 Νοεμβρίου. Προετοιμασία για την καθιέρωση της “Ημέρας του Φορολογούμενου” κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Αθήνας (Δεκέμβριος 2011). Προσδιορισμός υπευθύνου.

9) Απόφαση για την ημερομηνία σύγκλησης της 2ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (έτους 2012).

10) Ενημέρωση για την εξέλιξη της έρευνας με θέμα “Δαπάνες Κοινοβουλίων και αμοιβές βουλευτών στις χώρες της ΕΕ”.

11) Έγκριση συνεργασίας του Συλλόγου με την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους (Ε.Λ.Ε.) για το ζήτημα της απαίτησης επιστροφής του γερμανικού χρέους της Κατοχής, καθώς και των αρχαιοτήτων που εκλάπησαν από τη χώρα.

12) Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας