Τετάρτη 9 Νοεμβρίου: Συνάντηση γνωριμίας με μέλη και φίλους, στην Αθήνα

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Τετάρτη 9 Νοεμβρίου: Συνάντηση γνωριμίας με μέλη και φίλους, στην Αθήνα
image

Συνάντηση γνωριμίας οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011, από τις 6:00 μμ έως τις 9:00 μμ, στα γραφεία του, στην οδό Μνησικλέους 2, στην Αθήνα. (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη).

Η συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων που έχει θεσμοθετήσει ο Σύλλογος, οι οποίες πραγματοποιούνται δύο φορές κάθε μήνα (η επόμενη συνάντηση στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ).

Πρόκειται για μία ανεπίσημη συνάντηση, για καφέ και συζήτηση. Συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχουμε αναπτύξει (και κυρίως για το ειδικό τέλος ακινήτων της ΔΕΗ), αλλά και για άλλα ζητήματα του Συλλόγου.

Παράλληλα, θα ανταλλαγούν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, για το ποιές θα πρέπει να είναι οι επόμενες δράσεις και ποιά θα πρέπει να είναι τα επόμενα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Σύλλογος.

Δε χρειάζεστε να είστε μέλη για να παρευρεθείτε. Ούτε καν να νοιώσετε την υποχρέωση ότι θα πρέπει να εγγραφείτε. Μέλη μας θα γίνετε μόνον όταν και εφ’ όσον σας πείσουμε και μόνον όταν βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος παράγει έργο στο οποίο νοιώθετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε.

Στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία από τις 6:00 το απόγευμα, έως τις 9:00 μμ.. Κάποιος μπορεί να έλθει ότι ώρα επιθυμεί και να μείνει για όσο διάστημα μπορεί ή επιθυμεί.

Τηλέφωνο για πληροφορίες:

Δημόσιο Ημερολόγιο Συλλόγου



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (3 σχολιάστηκε):

Γιάννης Σιάτρας την 06 Νοεμβρίου 2011
avatar
Αναφορικά με την προσέλευση.
Μικρή ή μεγάλη η προσέλευση, εμείς θα είμαστε εδώ, δύο φορές κάθε μήνα, για να συζητάμε με μέλη και ενδιαφερόμενους.
Χωρίς καμία υποχρέωση για κανέναν.
Η αντίδραση δεν είναι μόνο για το σήμερα. Θέλουμε να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ την αντίδραση της κοινωνίας. Έτσι ώστε, να ελέγχουμε τη δημόσια διοίκηση.

Συνεπώς, θα είμαστε εδώ. Στις πρώτες συναντήσεις έρχονταν από δύο έως και δέκα άτομα. Στην προηγούμενη ήρθαν 50. Σιγά σιγά, ο κόσμος αρχίζει να ενδιαφέρεται!
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
δεσποινα κωνσταντοπουλου την 06 Νοεμβρίου 2011
avatar
καλησπερα σας , ομολογω οτι με δισταγμο εκφραζω την αποψη μου περι ενος ζητηματος που δεν γνωριζω ακομα επαρκως .ωστοσο θεωρω αξιολογη την προσπαθεια του συλλογου αυτου προς συντονισμενη αντιδραση και λυση απεναντι στο "χαρατσι".προσωπικα εχω μονο ενα ερωτημα να υποβαλλω σχετικα με την επιβολη του σε ανεργους και αναπηρους.πως ειναι δυνατον να το πληρωσουμε?
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
Hastaroth την 04 Νοεμβρίου 2011
avatar
Ελπίζω πως η προσέλευση θα είναι μεγάλη.Κάπως πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε στίς αυθαιρεσίες όλων αυτών που μάς "έκατσαν στο σβέρκο".
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 3 | προβολή: 1 - 3

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας