Ενδιαφέρουσα, επιτυχής και χρήσιμη, η "συνάντηση γνωριμίας" του Συλλόγου

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Ενδιαφέρουσα, επιτυχής και χρήσιμη, η "συνάντηση γνωριμίας" του Συλλόγου
image

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν σήμερα (Κυριακή 16 Οκτωβρίου)  στη “συνάντηση γνωριμίας” που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας.

Η συνάντηση αυτή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, από πολλές πλευρές.
Κατ’ αρχάς, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Σύλλογο, τις αρχές του, τους σκοπούς και τους προβληματισμούς του, τις μέχρι σήμερα δράσεις του, αλλά και τους στόχους του για το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, είχαμε και μία πολύ καλή ευκαιρία να ακούσουμε το πώς μας βλέπετε, τη (θετική ή και την αρνητική) κριτική σας, αλλά και το τί θέλετε εσείς, από έναν Σύλλογο που δραστηριοποιείται στο πεδίο της φορολογίας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Μετά από τη σημερινή εκδήλωση, κρίνουμε ότι οι συναντήσεις αυτές θα πρέπει να “θεσμοθετηθούν” και να πραγματοποιούνται μία φορά κάθε μήνα (το πρωί μίας Κυριακής και το απόγευμα μίας εργάσιμης μέρας, πιθανότατα Τετάρτης, κάθε μήνα), σε πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται αρκετά νωρίτερα.
Και μάλιστα, καθώς το site κρίνεται πλέον ως αρκετά πετυχημένο για να παρέχει πληροφόρηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, οι επόμενες συναντήσεις θα ονομάζονται “συναντήσεις εργασίας” και θα έχουν ως θέμα την κριτική (feedback) για τις δράσεις του προηγούμενου μήνα και τις προτάσεις ή τη συζήτηση για τη δράση του επόμενου διαστήματος. Με τον τρόπο αυτό, θα καλλιεργηθεί σε “ζωντανή” βάση, μία διαρκής επικοινωνία του Συλλόγου με τα μέλη του και θα είναι δυνατή η καλύτερη ανταλλαγή ιδεών και η διαρκής εναρμόνηση του Συλλόγου με τα προβλήματα, τις ανησυχίες ή τις προτάσεις των μελών του.

Παράλληλα, θα διατηρηθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης “ανοικτών” συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Συλλόγου, έτσι ώστε το κάθε μέλος να έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθεί, αλλά και να υποβάλει προτάσεις ή να συμμετέχει στη συζήτηση των θεμάτων.
Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων του Δ.Σ., την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε "ψηφιακή" ψηφοφορία στα μέλη του Δ.Σ., η πρόταση, να γίνονται οι τακτικές μηνιαίες συνεδριάσεις, την πρώτη Τρίτη μετά την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.
Θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Για το μήνα Νοέμβριο, οι “συναντήσεις εργασίας” του Συλλόγου θα γίνουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από τις 6:00 μμ έως τις 9:00 μμ και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, από τις 11:00 πμ έως τις 2:00 μμ.
Δηλαδή, κατά τις μέρες αυτές, κάθε μέλος ή φίλος του Συλλόγου που επιθυμεί, μπορεί -χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση- να περάσει από τα γραφεία μας για μία γνωριμία, συζήτηση ή την έκθεση κάποιου προβλήματός του. Και μπορεί να έρθει ότι ώρα επιθυμεί εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος και να μείνει όσο χρόνο μπορεί ή θέλει να μείνει.
Και πάντα, για τις συναντήσεις αυτές, για να παρευρεθεί κάποιος, δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος και βέβαια, δεν θα έχει την υποχρέωση να γίνει μέλος.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (σε χρόνο που θα ανακοινωθεί - πιθανόν θα είναι είτε στις 6:00 μμ, είτε στις 8:00 μμ) θα πραγματοποιηθεί η “συνάντηση γνωριμίας” του Συλλόγου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (2 σχολιάστηκε):

Γιάννης Σιάτρας την 17 Οκτωβρίου 2011
avatar
Κύριε Κακουλίδη,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Σύλλογό μας και τη διάθεσή σας να ενταχθείτε στο νομικό δυναμικό του.

Αν θέλετε, γράψτε μας το email σας και κάποιο τηλέφωνό σας στο email .

Το Καταστατικό μας και άλλα στοιχεία για το Σύλλογο μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://forologoumenos.gr/oi-forologoumenoi.html

Σας ευχαριστούμε.
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
nicos mkakulids την 16 Οκτωβρίου 2011
avatar
ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΜΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Ν.ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
4
συνολικά: 2 | προβολή: 1 - 2

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας