Κυριακή 16 Οκτωβρίου: Συνάντηση γνωριμίας με μέλη και φίλους, στην Αθήνα

Αρχική | Οι Δράσεις μας | Εκδηλώσεις | Κυριακή 16 Οκτωβρίου: Συνάντηση γνωριμίας με μέλη και φίλους, στην Αθήνα
image

Συνάντηση γνωριμίας οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ, στα γραφεία του, στην οδό Μνησικλέους 2, στην Αθήνα. (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη).

Πρόκειται για μία ανεπίσημη συνάντηση, για καφέ και συζήτηση. Συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχουμε αναπτύξει και κυρίως για τη μαζική προσφυγή κατά του τέλους επιτηδεύματος, αλλά και τις ενέργειές μας για το ζήτημα του ειδικού τέλους ακινήτων.

Παράλληλα, θα ανταλλαγούν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, για το ποιές θα πρέπει να είναι οι επόμενες δράσεις και ποιά θα πρέπει να είναι τα επόμενα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Σύλλογος.

Δε χρειάζεστε να είστε μέλη για να παρευρεθείτε. Ούτε καν να νοιώσετε την υποχρέωση ότι θα πρέπει να εγγραφείτε. Μέλη μας θα γίνετε μόνον όταν και εφ’ όσον σας πείσουμε και μόνον όταν βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος παράγει έργο στο οποίο νοιώθετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε.

Στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία από τις 10:00 το πρωί, έως τις 2:00 το μεσημέρι. Κάποιος μπορεί να έλθει ότι ώρα επιθυμεί και να μείνει για όσο διάστημα μπορεί ή επιθυμεί.

Τηλέφωνο για πληροφορίες:



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Γεώργιος Λεωτσάκος την 15 Οκτωβρίου 2011
avatar
Aνεπίληπτο! Γιώργος Λεωτσάκος, ήδη μέλος σας.
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας