"Νοικοκύρεμα" στα οικονομικά του δήμου Αθηναίων υποσχέθηκε ο Γ. Καμίνης

Αρχική | Δημόσια Διοίκηση | Τοπική Αυτοδιοίκηση | "Νοικοκύρεμα" στα οικονομικά του δήμου Αθηναίων υποσχέθηκε ο Γ. Καμίνης
image

Στην «εισπρακτική αδυναμία» του δήμου, που άρχισε να εκδηλώνεται από το 2010, στην «αλόγιστη οικονομική διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης», αλλά και στην ανάγκη για «νοικοκύρεμα» στα οικονομικά, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά την εισήγησή του, στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Καμίνης είπε ότι η υστέρηση των εσόδων του δήμου είναι περίπου 29% (η διαφορά μεταξύ των συνολικά βεβαιωθέντων και των εισπραχθέντων), ενώ πρόσθεσε ότι «εγκρίνουμε τον ισολογισμό του 2010, επιφυλασσόμενοι για τα αποτελέσματα των διαχειριστικών ελέγχων που έχουμε παραγγείλει».

Αναφερόμενος στην προηγούμενη διοίκηση τόνισε ότι «μοίραζαν αδιακρίτως υπερωρίες και επιδόματα. Κατέστησαν τον δήμο μικρογραφία, πιο θλιβερή, από τη γενικότερη εικόνα της χώρας» και πρόσθεσε ότι «τις υπερωρίες θα τις παίρνουν εφεξής εκείνοι που τις δουλεύουν και τις αξίζουν».


Πηγή: ΑΠΕ

4



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Γιαννης Οικονομου την 18 Οκτωβρίου 2011
avatar
μήπως έτσι χαμηλώσουν και τα δημοτικά τέλη;; (λεεεω εγω τωραααα...) που μας έχουν ρουφήξει το αίμα τόσα χωρίς να μας παρέχουν τα αυτονόητα;;;;ούτε οδοκαθαριστής δεν περνάει χρόνια τώρα και σκουπίζουμε μόνοι μας τα πεζοδρόμια.
για 90 τετρ κατάστημα σε παράλληλο της Λιοσίων πληρώνω κάθε 2μηνο περίπου στα 160€ στην ΔΕΗ,,,,από αυτά τα 50€ είναι το ρεύμα και τα 110€ δημοτικά τέλη συν ΕΡΤ (χωρίς να έχουμε καν τβ...) κλπ!!!!!αίσχος όταν στον δήμο Περιστερίου πχ για αντίστοιχο χώρο τα τέλη είναι στα 65€ περίπου....
Δηλώστε μας αυτό το σχόλιο ώς μη αποδεκτό ή κακόβουλο
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο

Είσοδος Μελών
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text
Newsletter
Δώστε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Συλλόγου μας